Ponuda nekretnina - Kotoriba

Go to content

Main menu:

Ponuda nekretnina

Općinska uprava > Dokumenti

OPĆINA KOTORIBA NUDI NEKRETNINE ZAINTERESIRANIM ULAGAČIMA
Prodajom,zakupom ili zajedničkim ulaganjem nekretnina do revitalizacije mjesta


  
Kao vlasnik općina Kotoriba danas posjeduje nekoliko nekretnina koje stoje gotovo neiskorištene pa su ih odlučili ponuditi slobodnoj prodaji,zakupu ili zajedničkom ulaganju.  Smatraju da bi time doveli revitalizaciji mjesta, a indirektno i povećanju prihoda općinskog proračuna.

Konkretno se radi o tri atraktivne nekretnine, dvije su locirane u mjesnom središtu, a jedna u starom dijelu naselja.

U mjesnom središtu se nalazi poslovna zgrada s tržnicom i pripadajućim zemljištem ukupne površine od oko 4.000 četvornih metara, pa bi se izgradnjom, dogradnjom i uređenjem taj prostor mogao dovesti do polivalentnih i suvremenih poslovnih sadržaja.


                                       Nešto dalje, u Kolodvorskoj 4 u sklopu općinske poslovne zgrade, stoje u prizemlju prazni prostori površine 200 četvornih metara u kojima su svojevremeno bile smještene zdravstvena i zubna ambulanta, a potom pekarnica.                                         ([link:761]Općinska-poslovna zgrada[/link:761])


 U tzv. Starom dijelu Kotoribe nalazi se zgrada stare osnovnoškolske zgrade koju su učenici napustili u ožujku 2009.godine. To je mirniji dio naselja pa bi  buduća namjena zgrade bila primjerenija društveno-socijalnim potrebama. Riječ je o objektu koji s pripadajućim zemljištem ima površinu od oko 1.300 četvornih metara.


                                   
([link:762]Objekti stare školske zgrade[/link:762]) Zainteresirani ulagači detaljne informacije mogu dobiti u stručnim službama općine Kotoriba svakim radnim danom od 7-15 sati ili na telefon 040 682-265.

Tekst i snimke: Mladen Grubić


Back to content | Back to main menu